Stimulans / uitg. van de Stichting voor Vakopleiding en Examens in het BakkersbedrijfPatisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers / Michel en Albert Roux ; fotogr.: Anthony Blake ; vert. [uit het Engels] en red.: Janny van der LeeOmzetstatistiek voor het banketbakkersbedrijf / Economisch Instituut voor de MiddenstandEnergiebesparing in de banket- en biscuitindustriePatisserie nieuwe stijl / door de red. van Time-Life Boeken ; [red. Nederlandse uitg.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels door Wil Goemans-Wichmann]Italiaanse patisserie / [Jeni Wright ; hoofdred.: Jan van Gestel ; vert. uit het Engels door Kwee Siok Lan ; fotogr. Grant Symon]De ambachtelijke banketbakkerij / K. JaarsmaBakkerij : weekblad voor ondernemersBonbons en chocoladewerk / W.J. Kolk en J. PelsBakkerij-theorie / Station voor Maalderij en Bakkerij, WageningenEen eeuw banketbakkerij / N. HaasbroekHet imago van de banketbakkersbediende-functie / [F.J.W. Visser]Patisserie : klassieke recepten, spectaculaire creaties en exclusieve ideeën van twee beroemde patissiers / Michel en Albert Roux ; fotogr.: Anthony Blake ; vert. [uit het Engels] en red.: Janny van der LeeEindrapportage fase 1, job-marketing van de functies van banketbakkersbediende in de banketbakkerij / J.E. Krikken, J. van der FlierConsumptieve techniek in het voorbereidend beroepsonderwijs : model-afdelingswerkplan / Directeurenoverleg LBO HorecaBrood en banket : onafhankelijk maandblad voor de totale brood- en banketbakkerij, de ambachtelijke brood- en banketbakker, de gespecialiseerde banketbakker, de industriële brood- en banketbakker, alsmede de bakker in het levensmiddelenkanaal, de croissanterie, de toeleveringsindustrie en het vakonderwijsVerbeteringsopties voor de bedrijfsvoering in de banketbakkersbranche : (resultaten van het LAKMET-project) / uitgevoerd door: Baars Management Adviesgroep ; projectteam: J.I. Dekker, I.K. Krull, A. van den DoolBakkertje : smullen met brood en banketBanketcalculatie-diskBrood- en banketdetailhandel en ambachtelijke bakkerijen : brancheverkenning 1995 / Z. van TolBakkerswereld grootbedrijf : kwartaalblad voor de brood- en banketindustrieHygiënecode voor de broodbakkerij en de banketbakkerij / [opgesteld door het Nederlands Bakkerij Centrum]Bakkers in bedrijf : magazine voor brood- en banketbakkers / Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers VerenigingBakkersZaken / uitg. van de Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV)Maison Krul : de roman van een banketbakker : Krul door de jaren heen / M. KrulGrondstoffenkennis voor de banketbakkerij / door M.W.A. van Dijk, G.H.M. NijhuisDe banketbakker en zijn grondstoffen / door G.H.M. Nijhuis, M.W.A. van DijkBonbons, chocolade en suikerwerk / door J.A. Urban en A. ScholtenBakkers in bedrijfHygiënecode voor de brood- en banketbakkerij / Nederlands Bakkerij CentrumBorstplaatgeheimen en Kralingse broodjes : een banketbakkersfamilie / C.F. PlaisierPatisserie Holtkamp : met liefde voor banket tot croquet / [initiatief, fotogr., concept Cyn Ferdinandus ... et al.]' t Is voor de bakker : N.O. serie / Joh. ten BergeVaktheorie korstdeeg / Nederlands Bakkerij CentrumVaktheorie zanddeeg / Nederlands Bakkerij CentrumZanddegenKorstdegenGistdegenBeslagenTaarten en gebak