De Nederlandse consument : wie is de klant van de vleesverkoper? : een beschrijving van de Nederlandse consument en zijn veranderend consumptiegedrag : mogelijkheden voor de vleesverkoper hier op in te spelen / Voorlichtingsbureau VleesHuishoudelijke aankopen van vers vlees en vleeswaren in Nederland : analyse van het huishoudelijk aankoopgedrag van de Nederlandse consument, aan de hand van een representatief, doorlopend panelonderzoek : januari 1986-juni 1989 / Voorlichtingsbureau VleesVleeswaaier / Voorlichtingsbureau VleesVlees en vleeswaren: de beleving van de Nederlandse consument : analyse van het beeld dat Nederlandse consument heeft van vlees em vleeswaren, alsmede een inventarisatie van de ontwikkelingen die dit beeld (kunnen) gaan beïnvloeden / Voorlichtingsbureau VleesVoedingsspel Salt en PepperCreatief tafelen met lekker vlees en smakelijke sauzen : gezellige combineer-ideeën met vlees, compleet met 4 mix-klare sausjes / Voorlichtingsbureau VleesMarktanalyse vlees en vleeswaren : een nadere analyse van het consumptiegedrag in Nederland 1980-1990 / Voorlichtingsbureau Vlees, Produktschap Vee en Vlees( Ver)ken uw markt / Voorlichtingsbureau VleesVlees & gezondheid / [tekst: Anneke Geerts]Marktanalyse vlees en vleeswaren 1990 - 1991 : een nadere analyse van het consumptiegedrag in Nederland / Voorlichtingsbureau Vlees, Produktschap Vee en VleesGezond met vlees : 'minder vet', brunch-/voorgerechten, hoofdgerechten, tips / [Voorlichtingsbureau Vlees]Vlees buitenshuis : een analyse van de consumptie buitenshuis van vlees, pluimveevlees en vleeswarenHuishoudelijke aankopen van vers vlees en vleeswaren in Nederland : onderzoek naar het huishoudelijk aankoopgedrag van de Nederlandse consument, aan de hand van een doorlopende consumenten-panel-enquête : januari 1989-juni 1990 / Voorlichtingsbureau VleesVoorlichtingsbureau Vlees : informatiebulletin over activiteiten van het Voorlichtingsbureau VleesVoedingsspel Salt & Peppers IIVarkensvlees : veelzijdig en lekker : aandacht voor gezond eten, vetarme bereidingswijzen en recepten, produktinformatie / [Voorlichtingsbureau Vlees ; fotogr.: Kees Verhoeven ... et al.]Vlees: cijfers en trends : marktverkenning over het consumptiegedrag in Nederland / [Voorlichtingsbureau Vlees]Nieuwsbrief / Voorlichtingsbureau VleesNice & easy : 17 verrassende vleesrecepten / [tekst: Jojanneke Claassen ; fotogr.: Rob Bogerd ... et al. ; ill.: Cyprian Kościelniak]De slager op weg naar 2000 : van speciaalzaak naar speciale zaak / Voorlichtingsbureau VleesVlees: cijfers en trends ... : marktverkenning over het consumptiegedrag in Nederland / [Voorlichtingsbureau Vlees]Vleeswaaier : hèt keukengereedschap voor lekker eten met vlees / [red. Voorlichtingsbureau Vlees ... et al. ; recepten samenstelling Clara Ten Houte de Lange Culinair & Communicatie ; ill. Rik Slinger]Marktanalyse vlees en vleeswaren : inkomen en consumptie per provincie in 1992Biefstuk / [idee Werner van Laere ; teksten Wim Busser ... et al. ; fotogr. Fotostudio Van Wijk ... et al. ; ill. Rik Slinger ... et al.]Het dagelijks vleesboek : bijna 200 vleesrecepten van Hans Belterman / [ill.: Bart van der Heide ; fotogr.: Henk van der Heijden]Barbecue : volop zomers genieten : 10 recepten voor barbecue of skottelbraai / uitgave Voorlichtingsbureau VleesLamsvlees, een smaakmaker / Voorlichtingsbureau VleesRoerbakken, veelzijdig, exotisch en snel klaar : Surinaams, Japans, Indonesisch/Chinees, Indiaas/Marokkaans, Texaans/Mexicaans, Mediterranées / [uitgave: Voorlichtingsbureau Vlees]Vlees, voeding & gezondheid : wetenschappelijke brochure-reeks op voedingsgebiedVlees in de Nederlandse voeding / [H.F.F. Albers]IJzer / [L.M.H. Pleij]Voeding en sport / [M.R.T. Bouterse-van Haaren]Selenium / [auteur H.F.F. Albers]Spoorelementen / [auteur W. van Dokkum]
author
Eet smakelijk : meer dan 250 recepten en tips / Hélène MatzeOver koken gesproken : 100+1 verrassende recepten met vlees / Fenny Straat $ Over koken gesproken : 100 smakelijke recepten zonder vlees / Andrea van VuurenHet hele jaar door : middenbouw / [ontwikkeling: DST/Adviesbureau voor Educatieve Communicatie]Hiep hiep hoera, aan tafel! : onderbouw / [ontwikkeling: DST/Didaktisch Service Team]Import-Journal Fleisch / Informationsbüro der Niederländischen Fleischwirtschaft, Voorlichtingsbureau VleesImport-Journal Carne / Centro Informazioni Carni Olandesi, Voorlichtingsbureau Vlees( W)eetwijzer / [ontwikkeling DST/Adviesbureau voor Educatieve Communicatie]Vee voor vlees / Stichting Public Relations Land- en TuinbouwLekker van de barbecue / [receptuur: Jeanine Schreuders ... et al. ; red.: De Reactie ; concept/realisatie: Isabel van der Weijden ; fotogr.: Carel Verduin]