Verslag over de periode ... / Bedrijfschap voor het SlagersbedrijfFloriade 1992 kookboek : recepten, tips, informatie / [receptuur: Bedrijfsschap Slagersbedrijf ... et al.]Romeinse vleesgerechten en andere heerlijkheden : zoals Julius Caesar ze at / beschreven door Apicius ; eerste hedendaagse bew. door Anton Coppoolse ; inl. en Latijns-Nederlandse vert. Archeon, Yolande Wolters ; [met medew. van: Chefkoks Bedrijfschap Slagersbedrijf]De Islamitische slager : nieuwsbrief = nëws breef / uitg. Bedrijfschap SlagersbedrijfOnderzoek koopgewoonten vlees - slagerij versus supermarkt - / in opdracht van het Bedrijfschap voor het SlagersbedrijfHoofdschotel? Vlees!EO lunchtime 1990-1991 : thema culinair : verzameling recepten met de daarbij vertelde achtergrondinformatie / verzameld en op schrift gesteld door: H.K. Duker, F.M. HijweegeVlees : slager en chef-kok geven smakelijke adviezen / D. Groeneweg, J. van Mourik ; Th. W. de Vries samenst.25 jaar bedrijfschap slagersbedrijf : 1954-1979 / [red. Th. W. de Vries ; voorw. door D. Groeneweg]Jaarverslag ... / Bedrijfschap Slagersbedrijf
author
Praktische aanbevelingen voor de bedrijfsvoering van de slager : (LAKMET-werkboek) / uitgevoerd door: Baars Management Adviesgroep: R.H. SchaapVerbeteringsopties voor de bedrijfsvoering in de slagersbranche : (resultaten van het LAKMET-project) / uitgevoerd door: Baars Management Adviesgroep: R.H. Schaap ... [et al.]Het dagelijks vleesboek : bijna 200 vleesrecepten van Hans Belterman / [ill.: Bart van der Heide ; fotogr.: Henk van der Heijden]Lamsvlees, een smaakmaker / Voorlichtingsbureau Vlees