Het Provinciehuis : van Latijnse school tot bestuurscentrum / [tekst en samenst.] J. HermusHet Stadhuis : centrum op de Grote Markt / [tekst en samenst.] J. HermusHet Academiegebouw : hart van de Universiteit / J. Hermus, M. Voorhoeve ; [eindred.: W.R.H. Koops ... et al.]The Academy Building : heart of the university / J. Hermus and M. VoorhoeveDe Prefectenhof : ontmoetingsplaats van heren en burgers / J. HermusDe Rijkshogeschool Groningen : een geschiedenis met toekomst ... / Jacques Hermus, Wilma Mik ; [red. comm.: C. van Iperen ... et al.]Van clichés tot blauwdruk voor de toekomst : De Poel PrePress, vijftig jaar reprografische vernieuwing : 1949 t/m 1999 / [auteur Jacques Hermus ; fotogr. John Stoel ... et al. ; ill. Bert de Poel ... et al.]Hongaren en Tsjechoslowaken in Nederland : opvang en integratie van vluchtelingen / Jacques Hermus101 markante Groningers van de twintigste eeuw / Jacques HermusHet wilde eten : boer, visser, jager / Jacques Hermus ; art direction en illustraties: Gerard VeldmanHet wild kookboek : de beste recepten voor elk seizoen : met reportages / Jacques Hermus ; gerechtfotografie: Saskia van Osnabrugge ; landschaps- en portretfotografie: Maarten Brunsveld ; redactie: Hennie Franssen-Seebregts, Madelein ten BroekHet heerlijke noorden : de beste adressen van Friesland, Groningen en Drenthe : culinaire streekgids / Jacques Hermus ; fotografie Coco Duivenvoorde ; eindredactie: Cijn PrinsBeet! : over vissen vangen, kopen, bereiden en eten / Jacques Hermus ; fotografie: Lode Greven ; eindredactie: Trijnie DuutOogsttuinen : van moestuin tot wijngaard / Jacques Hermus ; eindredactie: Jolanda van der Toorn ; tuinfotografie: Sietske de Vries
author
Groningen 1040 : archeologie en oudste geschiedenis van de stad Groningen / red.: J.W. Boersma, J.F.J. van den Broek, G.J.D. Offerman ; met bijdragen van: F.J. Bakker ... [et al. ; tekstred.: J.M.A.M. Hermus ; fotogr. Peter Broekhuizen ... et al. ; tek. R. Koning ... et al.]Werken in Duitsland 1940-1945 / Karel Volder ; [red.: J. Hermus]Honderd jaar informatievoorziening : om even bij stil te staan / [eindred.: Jacques Hermus]Over rot : het handboek voor fermenteren / Meneer Wateetons ; receptuur: Valentijn Dirks en Jessica Lek ; fotografie: Maarten Brunsveld ; redactie: Jacques HermusOver rot 2.0 : het geactualiseerde handboek voor fermenteren / Meneer Wateetons ; receptuur: Valentijn Dirks en Jessica Lek ; fotografie: Maarten Brunsveld ; redactie: Jacques Hermus, Inge van der Helm en Yulia KnolDe zure stad : een biografie van tafelzuur in Amsterdam / Paul van Ravestein, Monique Mulder ; met een voorwoord van Femke Halsema ; teksten Jacques Hermus ; eindredactie Charlotte Kleyn