Lekker tomaat : wereldrecepten van Heinz / [receptuur José van Mil, Annelène van Eindhoven , Nadia Zerouali ; red. Bas de Lijster ... et al.]Gezond eten rond chemotherapie : voor de eerste keer werken een chef-kok en een medisch specialist als team om je te inspireren met meer dan 100 heerlijke recepten / José van Mil ; met Christine Archer-Mackenzie ; fotogr. Henk Brandsen ; [red.: Asterisk* ; vert. uit het Engels]" Grote gerechten voor jonge koks" / [tekst en recepten: José van Mil ; illustraties: Willem Vleeshouwer ; illustratie omslag: Leen Loef]Groenten & aardappels / [receptuur: José van Mil, Carola Thomas, Nadia Zerouali ; fotogr.: Saskia van Osnabrugge]Gezond eten rond chemotherapie : voor de eerste keer werken een chef-kok en een medisch specialist als team om je te inspireren met meer dan 100 heerlijke recepten / José van Mil ; met Christine Archer-Mackenzie ; [fotogr. Henk Brandsen ; red.: Asterisk* ; vert. uit het Engels]Op culinair avontuur door Toscane / José van MilGezond eten rond chemotherapie : voor de eerste keer werken een chef-kok en een medisch specialist als team om je te inspireren met meer dan 100 heerlijke recepten / José van Mil ; met Christine Archer-Mackenzie ; fotografie Henk Brandsen ; redactie: Asterisk*Gezond eten rond chemotherapie : voor de eerste keer werken een chef-kok en een medisch specialist als team om je te inspireren met meer dan 100 heerlijke recepten / José van Mil met Christine Archer-Mackenzie ; fotografie Henk Brandsen ; redactie: Asterisk*Vlees & kip / receptuur: José van Mil, Carola Thomas, Nadia Zerouali ; fotografie: Saskia van Osnabrugge
author
Toveren met toetjes / [receptuur Annelène van Eijndhoven, José van Mil en Henk Noy ; red. Irene van Blommestein ; fotogr. Fotostudio Frans van Wijk]Smullen uit de oven : ruim 100 heerlijke recepten / [receptuur Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven en José van Mil ; red. Irene van Blommestein ; fotogr. Fotostudio Frans van Wijk]Puur : Restaurant De Librije, Zwolle / Jonnie Boer ; [fotogr. Jan Bartelsman ; tek. Herman Brood ; tekst, red. José van Mil ... et al.]Nouveau culinair feestdagenboek / [samenst.: Redactie Nouveau ; fotogr.: Henk Brandsen ... et al. ; receptuur: José van Mil ; bew.: Marjon Koerselman ; eindred.: Judith Schellingerhout ... et al.]Spinazie! / [red.: Sandra Schouws ... et al. ; receptuur: José van Mil ... et al. ; fotogr.: Harold Pereira ... et al.]Aan tafel : originele Hollandse maaltijden en hun variaties / [geschreven door José van Mil & Partners ; red.: Huub Vulink ... et al. ; receptuur: José van Mil ... et al. ; fotogr.: Henk Brandsen]Kook ook : het nieuwe kookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten / Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven en José van Mil ; [eindred.: Paul Somberg ; concept: Fon Zwart ... et al. ; fotogr.: Fotostudio Frans van Wijk ... et al.]De smaak van Azië / [geschreven door José van Mil & Partners ; red.: Niels Korthals Altes ... et al. ; receptuur: José van Mil ... et al. ; fotogr.: Renée Frinking]Kook ook : het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten / Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven & José van Mil ; [eindred.: Thea Lansbergen ; fotogr.: Fotostudio Frans van Wijk ... et al.]Italiaanse gerechten : 50 recepten voor elke gelegenheid / [concept Pepper & Salt ; red. Claire Trebutien ... et al. ; fotogr. Henk Brandsen ; receptuur José van Mil ... et al. ; teksten Paul Somberg]Kook ook : het nieuwe kookboek met produktinformatie, alle basistechnieken en meer dan 500 recepten / Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, José van Mil, José van Mil, Fon Zwart ; eindredactie: Fon ZwartWokken & zo / [teksten: Paul Somberg ; red. Laura Holleman ... et al. ; receptuur: José van Mil ... et al. ; fotogr.: Henk Brandsen]De smaak van Azië / [geschreven door José van Mil & Partners ; red.: Niels Korthals Altes ... et al. ; receptuur: José van Mil ... et al. ; fotogr.: Renée Frinking]Bertolli's pastaboek : gerechten voor elke dag / [concept Pepper & Salt ; red. Helger Reitsma ... et al. ; fotogr. Henk Brandsen ... et al. ; receptuur José van Mil ... et al. ; teksten Paul Somberg]Pasta & rijst : nog meer spannende recepten en variaties / concept/productie/receptuur: José van Mil & Partners ; fotografie: Saskia van OsnabruggeSoepen & sauzen : nog meer spannende recepten en variaties / concept/productie/receptuur: José van Mil & Partners ; fotografie: Saskia van OsnabruggeSpannende soepen / receptuur: Annelène van Eijndhoven, José van Mil, Henk Noy ; redactie: Irene van Blommestein ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk ; eindredactie en vormgeving: Inmerc bvLekker & pittig / receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, Kim Maclean en José van Mil ; redactie: Irene van Blommestein ; fotografie: Arjan Smalen ; eindredactie en vormgeving: Inmerc bvLekker uit de oven / receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, José van Mil en Caroline van der Plas ; redactie: Irene van Blommestein ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk ; eindredactie en vormgeving: Inmerc bvÉénpans eetplezier / receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, José van Mil; bewerking: Irene van Blommestein ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk ; eindredactie en vormgeving: Inmerc bvParade van pasta en pizza / receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, José van Mil en Henk Noy ; redactie: Irene van Blommestein ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk ; eindredactie en vormgeving: Inmerc bvRijst als basis / receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven, José van Mil, Carolien van der Plas ; redactie: Irene van Blommestein ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk ; eindredactie en vormgeving: Inmerc bvSmullen uit de oven : ruim 100 heerlijke recepten / receptuur: Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven en José van Mil ; redactie: Irene van Blommestein ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk ; eindredactie en vormgeving: Inmerc BVKook ook : het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten / Irene van Blommestein, Annelène van Eijndhoven & José van Mil ; eindredactie: Thea Lansbergen ; fotografie: Fotostudio Frans van Wijk, Willem Groeneveld, Cameron Studio, Robert Vendrig, Edith van ZalingeVleesch : 100× een plantaardige ode aan vleesklassiekers / De Vegetarische Slager ; José van Mil en Fleur van Mil ; fotografie Remko Kraaijeveld ; eindredactie: Yulia KnolNew meat : a plant-based ode to 100 classic meat dishes / The Vegetarian Butcher ; José van Mil and Fleur van Mil ; photography Remko Kraaijeveld ; translation: Colleen Higgins ; editor: Françoise Takken-Kaminker