Kwaliteit in de voedingsverzorging : eisen, richtlijnen en aanbevelingen in kort bestek / A. Wassenaar [tekst en eindred. ; met adviezen van J.C.H. Baneke ... et al.]Kwaliteit in de voedingsverzorging : eisen, richtlijnen en aanbevelingen in kort bestek / A. Wassenaar [tekst en eindred. ; met adviezen van J.C.H. Baneke ... et al.]Kwaliteit in de voedingsverzorging : eisen, richtlijnen en aanbevelingen / A. Wassenaar [tekst en eindred. ; met adviezen van J.C.H. Baneke ... et al.]Werken aan een kwaliteitssysteem in de voedingsverzorging : praktisch werkboek voor het opzetten van een kwaliteitshandboek / inh.: A. Wassenaar ; eindred. F. de Vries-Pels
author
Voedingsverzorging, kwaliteit en organisatie : leidraad voor het opzetten van een kwaliteitssysteem voor de voedingsverzorging in instellingen en bedrijven / samengest. in samenw. met de Projectgroep Bedrijfskunde TNO (PGB) ; [auteurs A. Wassenaar ... et al.]Kwaliteit in de voedingsverzorging : eisen, richtlijnen en aanbevelingen in kort bestek / [eindred.: A. Wassenaar] ; [bijdragen: J.C.H. Baneke ... et al.]Handleiding keukenplanning / A.H.F. van der Drift, A. Wassenaar