Met Bocuse aan tafel : meesterlijke menu's die u zelf kunt maken / [vert. uit het Frans door Fon Zwart]Het beste van Bocuse : eenvoudige recepten van dé Franse meesterkok / Paul Bocuse ; uitgekozen door Joost Schipper ; [vert. uit het Frans door Parma van Loon ... et al. ; foto's J. de Nattes]De nieuwe Franse keuken : het complete kookboek van de wereldberoemde chefkok : opgedragen aan Alfred Guérot / Paul Bocuse ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; met medew. van Marianne Stuit ; [ill. David Ireland ... et al., foto's J.-P. Chatelin ... et al.]Koken met Paul Bocuse / [vert. uit het Duits door Henk Noy]De nieuwe Franse keuken : het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok : opgedragen aan Alfred Guérot / Bocuse ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; met medew. van Marianne Stuit ; [foto's J.-P. Chatelin ... et al. ; ill. David Ireland ... et al.]De nieuwe Franse keuken : het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok : opgedragen aan Alfred Guérot / Bocuse ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; met medew. van Marianne Stuit ; [foto's: J.-P. Chatelin ... et al. ; ill.: David Ireland ... et al.]Bocuse bij u thuis : "200 gerechten die ik zelf graag voor mijn familie en vrienden kook!" / Paul Bocuse ; [vert. uit het Frans: Marijke Epema ; foto's J. de Nattes]De ware keuken van Frankrijk : authentieke recepten van het goede Franse land / Paul Bocuse ; fotogr.: Dietmar Frege ; [met medew. van Martine Albertin ... et al. ; hoofd red.: Ghislaine Bavoillot ; vert. uit het Frans door Henja Schneider]Mijn mooiste recepten voor u! / Paul Bocuse ; [vert. uit het Frans en bew. door Parma van Loon ; met medew. van Marianne Stuit ; fotogr.: Gerhard Jager ... et al. ; ill.: David Ireland ... et al.]De nieuwe Franse keuken : het standaardwerk van de wereldberoemde chefkok : opgedragen aan Alfred Guérot / Bocuse ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; met medew. van Marianne StuitDe beste Franse streekgerechten / Paul Bocuse ; [hoofdred.: Ghislaine Bavoillot ; vert. uit het Frans: Kim Maclean]De nieuwe Franse keuken / Paul Bocuse ; vertaald [uit het Frans] en bewerkt door Parma van Loon ; met medewerking van Marianne StuitHet wild en gevogelte boek van Paul Bocuse / Paul Bocuse, Louis Perrier ; vert. [uit het Frans] door Parma van Loon ; [foto's J. P. Chatelin, ill. Sandra Ireland]De nieuwe Franse keuken : opgedragen aan Alfred Guérot / Paul Bocuse ; met medew. van Marianne Stuit ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; [ill. David Ireland et al., foto's J.-P. Chatelin et al.]Bocuse bij u thuis : de grote kunst van de eenvoudige keuken / [vert. uit het Frans Marijke Epema]De nieuwe Franse keuken : opgedragen aan Alfred Guérot / Paul Bocuse ; met medew. van Marianne Stuit ; vert. [uit het Frans] en bew. door Parma van Loon ; [ill. David Ireland et al., foto's J.-P. Chatelin et al.]Bocuse bij u thuis : de grote kunst van de eenvoudige keuken / [vert. uit het Frans door Marijke Epema]