Volatile compounds in food : qualitative and quantitative data / ed.: H. Maarse, C.A. Visscher ; co-ed.: L.C. Willemsens, M.H. BoelensTrends in flavour research : proceedings of the 7th Weurman Flavour Research Symposium, Noordwijkerhout, The Netherlands, 15-18 June 1993 / ed. by H. Maarse and D.G. Van der HeijVolatile compounds in food : qualitative and quantitative data : Supplement 1 and Cumulative index / ed. H. Maarse, C.A. Visscher ; co-ed. L.C. Willemsens, M.H. BoelensAroma research : proceedings of the International Symposium on Aroma Research, held at the Central Institute for Nutrition and Food Research TNO, Zeist, the Netherlands, May 26-29, 1975 / ed. H. Maarse and P. J. GroenenUitkomst en uitzicht : proceedings van het symposium 40 jaar Voedingsorganisatie TNO: Jaarbeurs, Utrecht 7-10 oktober 1980 / red. H. Maarse en B. J. Tinbergen ; [voorw. door B. Krol ; bijdrn. van L. van Beek et al.]