Handleiding bij het keuren van vee en vleesch : een gemakkelijke gids voor keurmeesters, veeartsen, gezondheidscommissiën, veehouders, slachters en verdere belanghebbenden, om gezond en ziek vee en vleesch te kunnen onderscheiden / door Anton Baranski ; naar den 2en dr. uit het Hoogduitsch vert. door F.C. Hekmeijer
mainEntity
Handleiding bij het keuren van vee en vleesch : een gemakkelijke gids voor keurmeesters, veeartsen, gezondheidscommissiën, veehouders, slachters en verdere belanghebbenden, om gezond en ziek vee en vleesch te kunnen onderscheiden / door Anton Baranski ; naar den 2en dr. uit het Hoogduitsch vert. door F.C. Hekmeijer
about
associatedMedia
<http://books.google.com/books?vid=KBNL:KBNL03000318064>
author
bookFormat
contributor
inLanguage
mainEntityOfPage
name
Handleiding bij het keuren van ...... leesch te kunnen onderscheiden
numberOfPages
publication
sameAs
translationOfWork
label
Handleiding bij het keuren van ...... tsch vert. door F.C. Hekmeijer