Werken in een broodbakkerij / auteur(s): Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de recreatiesector / auteur(s): Hanneke Bruintjes ; inhoudelijke redactie: Edu'ActiefWerken in een keuken (vlees/gevogelte) / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper, Perry Bron ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de keuken (vis/vegetarisch) / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in een banketbakkerij / auteur(s): Dik Bankras ; inhoudelijke redactie:Wout VerveerWerken als kok in de catering / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als patissier in de bakkerij / auteur: Dik Bankras ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken in de gezonde schoolkantine / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerBronnenboek horeca, bakkerij en recreatie / auteur(s): Edu'Actief b.v., Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief b.v.Werken in de facilitaire dienst : beheer, onderhoud en conciërgewerkzaamheden / auteur(s): Wout VerveerWerken in een wereldkeuken / auteur(s): Martin Hilgen, Arjen Snapper, Rene van Scharenburg ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als patissier in de keuken / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief b.v.Werken als specialistische banketbakker / auteur(s): Dik Bankras ; inhoudelijke redactie: Wout VerveerWerken als specialistisch broodbakker / auteur(s): Arjen Snapper ; inhoudelijk redactie: Wout VerveerWerken als gastheer/-vrouw in een sterrenrestaurant / auteur(s): Martin Hilgen ; inhoudelijke redactie: Wout verveerWerken als gastheer-vrouw in de catering / auteur(s): Carolien Hurkx ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief bvWerken als kok in een sterrenrestaurant / auteur(s): Wout Verveer ; inhoudelijke redactie: Edu'Actief, Wout Verveer
isPartOf
mainEntity
inLanguage
isPartOf
mainEntityOfPage
name
Horeca, bakkerij en recreatie
numberOfPages
publication
sameAs
label
Horeca, bakkerij en recreatie