Ontwikkeling van een HPLC-methode voor de bepaling van ethyleen-diaminetetra-azijnzuur (EDTA) en de zouten ervan in champignon-conserven / A. van Polanen en J.J.M. Driessen ; medew. A. de Groot ; verantwoordelijk: J. de Jong ; projectleider: J.J.M. Driessen
mainEntity
Ontwikkeling van een HPLC-methode voor de bepaling van ethyleen-diaminetetra-azijnzuur (EDTA) en de zouten ervan in champignon-conserven / A. van Polanen en J.J.M. Driessen ; medew. A. de Groot ; verantwoordelijk: J. de Jong ; projectleider: J.J.M. Driessen
associatedMedia
<http://edepot.wur.nl/283018>
author
bookFormat
contributor
description
Pr.nr. 505.5000 Ontwikkeling en verbetering methoden van onderzoek voor tuinbouwprodukten
inLanguage
mainEntityOfPage
name
Ontwikkeling van een HPLC-meth ...... ervan in champignon-conserven
numberOfPages
publication
sameAs
label
Ontwikkeling van een HPLC-meth ...... projectleider: J.J.M. Driessen