Taart : hartig en zoet / [recepten N. Arnoult ... et al. ; vert. uit het Frans: Nannie Nieland-Weits ; red.: Ireen Niessen]Gebraden en gevuld / [vert. uit het Frans: Roos Fuchs Kalf ; red.: Bel&Jet culinaire communicatie]Fingerfood : feestelijke hapjes / [vert. uit het Frans: Renate Hagenouw ; red.: Elke Doelman]Pasta en risotto / [vert. uit het Frans: Roos Fuchs Kalf ; red.: Bel&Jet culinaire communicatie]Salades en dressings / [vert. uit het Frans: Renate Hagenouw ; red.: Elke Doelman ; recepten M. Beilin ... et al.]Vis en schaaldieren / [vert. uit het Frans: Nicolet de Jong ; red.: Elke Doelman ; recepten N. Arnoult ... et al.]Crumbles en gratins : hartig en zoet / [vert. uit het Frans: Frederike Plaggemars ; red.: Ireen Niessen]Slow cooking : stoven en smoren / [vert. uit het Frans: Renate Hagenouw ; red.: Elke Doelman]