Fedor
/
Nederlandse-Bibliografie-Totaal-NBT
/
Login
Register
Netwerk Digitaal Erfgoed
Nederlandse Bibliografie Totaal (NBT)
Browser
Triples
Insights
Schema
BETA
Class frequency
Class hierarchy
SPARQL
Graphs
1
Services
2
ffafb432a3279f034bcc2d270b559cef
ffafb432a3279f034bcc2d270b559cef
AboutPage
https://data.netwerkdigitaalerfgoed.nl/.well-known/genid/ffafb432a3279f034bcc2d270b559cef
Aaltje de volmaakte en zuinige keukenmeid : nieuw Nederlandsch keukenboek voor koks, keukenmeiden en huismoeders : leerende op de minst kostbare, gemakkelijkste en smakelijkste wijze het braden, koken, stoven, inleggen, konfijten, drogen van onderscheidene spijzen, de bewaring van jonge groenten enz. in blikken bussen en het bereiden van vele welsmakende sauzen, broodsoorten, gebakken, geleien, crêmes, ijs, compotten, timbalen enz. : alle welke meerendeels in een goed huishouden worden aangerecht : voorafgegaan door eenige Regels aangaande de kunst om voor te snijden en zijne gasten te dienen, en gevolgd door Voorschriften om de honneurs aan tafel waar te nemen, benevens eene rangregeling van alle wijnsoorten : zijnde eindelijk daaraan toegevoegd Eene huis-apotheek bevattende een aantal beproefde en heilzame huismiddelen
mainEntityOfPage
ffafb432a3279f034bcc2d270b559cef
AboutPage
https://data.netwerkdigitaalerfgoed.nl/.well-known/genid/ffafb432a3279f034bcc2d270b559cef
ppn
396759564
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#string
dateCreated
2015-09-29
http://www.w3.org/2001/XMLSchema#date
isPartOf
nbt
license
1-0/
mainEntity
Aaltje de volmaakte en zuinige keukenmeid : nieuw Nederlandsch keukenboek voor koks, keukenmeiden en huismoeders : leerende op de minst kostbare, gemakkelijkste en smakelijkste wijze het braden, koken, stoven, inleggen, konfijten, drogen van onderscheidene spijzen, de bewaring van jonge groenten enz. in blikken bussen en het bereiden van vele welsmakende sauzen, broodsoorten, gebakken, geleien, crêmes, ijs, compotten, timbalen enz. : alle welke meerendeels in een goed huishouden worden aangerecht : voorafgegaan door eenige Regels aangaande de kunst om voor te snijden en zijne gasten te dienen, en gevolgd door Voorschriften om de honneurs aan tafel waar te nemen, benevens eene rangregeling van alle wijnsoorten : zijnde eindelijk daaraan toegevoegd Eene huis-apotheek bevattende een aantal beproefde en heilzame huismiddelen
type
AboutPage
sameAs
p396759564